TELEPHELYFEJLESZTÉS CSARNOKÉPÍTÉSSEL ÉS TECHNOLÓGIAFEJLESZTÉSSEL
TELEPHELYFEJLESZTÉS CSARNOKÉPÍTÉSSEL ÉS TECHNOLÓGIAFEJLESZTÉSSEL
ÚJ FEJLESZTÉSI PROJEKT INDUL SZÉKESFEHÉRVÁRON 2013-06-10

A VIBROTEAM Kft. fejlesztési támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében a ?Telephelyfejlesztés? c. pályázati kiíráson. A közel 130 millió forintos beruházásból a meglévő üzemcsarnok bővítése mellett új munkahelyek is létesülnek.

A Vibroteam Kft. 2002-ben alakult. 100%-ban magyar magánszemély tulajdonában van.

A Vibroteam Kft. eleinte autóipari szerszámtervező irodaként működött, 2006-tól fokozatos profilbővítések révén a gyártási (elsősorban autóipari prés-szerszámok) terület felé fordult.

A cég jelenleg autóipari szerszámgyártással (gépkocsik karosszériájához szükséges fém alkatrészek szerszámainak gyártása) és ehhez kapcsolódó mérnöki szolgáltatással foglalkozik.


A Vibroteam Kft. a pályázati projekt keretében jelenlegi gyártócsarnokának bővítését, valamint gyártási technológiájának fejlesztését tervezi.

A projekt Székesfehérváron, az ALBA IPARI ZÓNA Ipari Parkban levő telephelyünkön valósul meg (Babér u. 10.)

Az építkezés eredményeképpen a 2012-ben befejezett gyártócsarnok egy 587,36 m2 hasznos alapterületű daruzott csarnokrésszel bővül.

A beruházás részét képezi a szükséges alapinfrastruktúra kiépítése (utak+parkolók), valamint egy síkköszörűgép beszerzése.

A fejlesztés eredményeképpen új munkahelyek létesülnek.


A projekt a tervek szerint: 2013.06.10-én indul és 2014.06.30-án fejeződik be.

A beruházás tervezett összköltsége: 130.081.653 Ft, amihez 50%-os vissza nem térítendő támogatást nyertünk a KDOP-1.1.1/C-12 - Telephelyfejlesztés c. pályázati kiíráson.

momegujul_1.jpg